Over JGZ GGD-BZO - Jeugdgezondheidszorg - JGZ BZO

Wie zijn wij?

Groeit mijn kindje wel goed? Wanneer mag ik hem/haar voor het eerst een boterham geven? Wanneer gaat hij/zij de eerste woordjes spreken? Dit soort vragen komen allemaal voorbij in de eerste vier levensjaren van je kind. In deze vier jaar gebeurt en verandert er zo veel, dat wij ons goed kunnen voorstellen dat je met vragen zit. Met al deze vragen kun je terecht bij het consultatiebureau van GGD Brabant-Zuidoost. Hier volgen onze artsen en verpleegkundigen de groei en ontwikkeling van je kind op de voet en zij kunnen je dus goed van tips en adviezen voorzien. Hierbij vinden we jouw eigen inbreng heel belangrijk. Niemand kent jouw kindje beter dan jij zelf! Samen kijken we wat jouw kleintje nodig heeft om onbezorgd (op) te groeien.

Meer weten over GGD Brabant-Zuidoost?

Vanaf 1 januari 2021 zijn de organisaties voor jeugdgezondheidszorg in onze regio gaan samenwerken binnen één organisatie: GGD Brabant-Zuidoost. Dat betekent dat de jeugdgezondheidszorg van 0 tot 4 jaar van ZuidZorg JGZ en de Zorgboog over zijn gegaan naar de GGD. GGD Brabant-Zuidoost voerde al de jeugdgezondheidszorg voor kinderen van 4 tot 18 jaar uit. Door de samenwerking in één organisatie kunnen wij voortaan de gezondheid en de ontwikkeling van je kindje van de geboorte tot 18 jaar volgen en ondersteunen. Wil je meer weten over GGD Brabant-Zuidoost en haar missie, klik hier.

Innovatie

Wij werken hard aan innovatie. Zo werken we aan verschillende projecten die erop gericht zijn om de dienstverlening aan ouders te verbeteren. Dit doen we in nauwe samenwerking met ouders. Zo werken we aan ruimere openingstijden, een ouderportaal en thematische inloopspreekuren.

 

Jeugdgezondheidszorg

Hoe kun je ons bereiken?

Heb je vragen buiten je vaste contactmomenten op het consultatiebureau?

Afsprakenbureau
Bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur voor het maken of wijzigen van afspraken met het consultatiebureau.
Tel. 088 0031 414

Voor inhoudelijke vragen over opvoeden en opgroeien:

Vul het contactformulier in en het dichtstbijzijnde consultatiebureau neemt persoonlijk contact met je op.

Telefonisch spreekuur: 
Tel. 088 0031 414
Op werkdagen tussen 9.00 en 11.00 uur en tussen 14.00 en 16.00 uur.